Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A kifli szuperligája

 

Dobpergés és trombitaszó: üdvözlünk a Kifli csarnokában, ahol a legnagyobb sztártermékek vonulnak fel! Az alábbi kategóriákban a mi szuperligánk legfényesebb csillagait találod, akik a nálunk és nálad is briliánsan teljesítenek. Jól ismert nevek, sajátmárkás hősök, és exkluzív különlegességek: a vásárlóink kedvenceit állítottuk a győztesek pódiumára, kiváló áron. Böngéssz a győztes termékek között és találj rá a saját bajnokaidra!

Nem túlozunk: tényleg mi visszük Magyarországon a leggyorsabban, akár 12 órán belül a termőföldről a tányérodra a frissen szedett magyar zöldségeket és gyümölcsöket. Támogasd te is a hazai gazdaságot és a szervezetedet csupa zamatos-roppanós finomsággal!

A Kifli-raktár hatalmas hűtőiben csak úgy sorakoznak a grillezni- és sütnivalók, illetve felvágottak. Ha a te étrendedből sem hiányozhatnak a húsos falatok, akkor nézz körbe az óriási választékunkban, és hagyd, hogy összefusson a nyál a szádban! Kifli-tipp: a sajátmárkás Dacello sonkák ár-érték arányban eléggé verhetetlenek, próbáld ki te is!