Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli Piac - Friss ízek

Gyakran halljuk, hogy szezonnak megfelelően érdemes táplálkozni, amelynek több oka is van. Egyrészt a szervezetednek előnyös, mert leszedés után a legmagasabb a zöldségek-gyümölcsök tápértéke, másrészt anyagilag sem mindegy, hiszen a helyi mindig olcsóbb az extra szállítási költség miatt, ha olyan ételt szeretnél enni, ami nálunk – éppen vagy egyáltalán – nem terem, és a messzebbről érkezett árunál ráadásul nagyobb az ökológiai lábnyom is. Plusz a bolti verzióknál nem tudhatod, mennyi időt töltöttek az utazáson felül a raktárakban és polcokon rostokolással. A helyi zöldségek, gyümölcsök és a belőlük készült termékek megvásárlásával támogatod tehát a magyar kistermelőket, és fenntartod a lokális gazdaságot egyaránt – a Kifli piac friss kínálatával mindenki nyer!

Már az első harapásból tudod, mennyire friss

Megvan annak a szépsége, amikor egy magyar kistermelő gondoskodva betakarítja a lédús termést, méghozzá lelkiismeretesen, hiszen ez a hivatása. A fáról vagy földből pedig egyenesen a raktárunkba szállítja, ahol a minőségellenőrzés után rögtön a hűtött futárautóba kerül, hogy akár még aznap roppanhasson a szádban az üde zöldség és gyümölcs.