Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli piac Észak-Magyarorszag

BBQ-hoz válaszd a kistermelői termékeket

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyi minden fér még bele ebbe az augusztusba. Lesz benne egy hosszú hétvége is, bőven akad alkalom egy jófajta kerti grillpartira, tábortűzre, barbeque-ra. És ehhez kiváló hazai termékeket is ajánlunk. A Kifli Piac északi termelőinek választéka minden igényt kielégít, ráadásul támogatod vele a hazai gazdaságot és a rövid szállítási idő miatt a környezetet is kíméled. Ennyi legyet egy csapásra? Kifli TIPP: kert híján elektromos grillezőt javaslunk, az apró erkélyen is meglepően sokan elfértek.

 

A piac legjava

Talán a zöldség és gyümölcs választék az, ami a legvonzóbbá teszi a vidéki piacozást egy városi ember számára. Óriási a különbség a hipermarketek kommersz ízvilága és a vidéki termelők munkájának gyümölcse között. A most bemutatásra kerülő BioFungi és Zsabi gomba, az Urbán Bio fokhagyma, a frissen szedett Veresi paradicsomok és Jászvega Trend saláták mind hozzáértő gondoskodásról és szakértelemről tanúskodnak.