Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
kifli-piac-del-magyarorszag

Folytatjuk Dél-Magyarország kedvenc gazdaságainak és termékeinek bemutatását. A kanapét továbbra sem kell elhagynod, csak tájékozódj, rendelj és mi szállítjuk neked! Ilyen egyszerű.

Megnyitott a Kifli Piac, ahol hónapról-hónapra bemutatjuk hazánk tájegységeit, és elhozzuk Neked a magyar vidék kincseit. Elsőként ismerd meg a dél-magyarországi régió kistermelőit, ahol egy kicsit mindig hamarabb tavaszodik :) A napsugarak hosszabban esnek a Dél-Alföld lankáira és a kunsági vidékre, hamarabb pirosodik az eper, gömbölyödik a paradicsom, gazdagok a földek és a legelők, finomabbnál finomabb sajtok és házias hústermékek készülnek a kistermelőknél. A Kiflinél fontosnak tartjuk, hogy összekössünk Téged a legkiválóbb családi manufaktúrákkal és így biztosítsuk, hogy a termékek útja egészen a termőföldig visszakövethető legyen. Piacozz mostantól minden nap, otthonról a Kiflivel!

 

Zilda

A ZILDA márkanevet a vállalkozás tulajdonosainak keresztnevéből képezték (Zoltán, Ildikó, Daniella, Adrienn), ebből is látszik, hogy a márka minőségéhez a tulajdonosok a nevüket adják. Abban látják a minőségi tej előállításának titkát, hogy föld-takarmány-állat-tej egyetlen pontosan kontrollált folyamatot alkot. Ezért olyan talajelőkészítést, vetési és kaszálási technológiákat alkalmaznak, amelyekkel fenntathatóan ösztönzik termésre a talajt, együtt élve a környék állataival. A madarak segítsége miatt például nincs szükség rágcsálóirtó használatára a földeken. Az így nyert, vegyianyagmentes takarmányon nevelt tehenek teje ennek köszönhetően magasabb tejzsírt és tejfehérjét tartalmaz. Az állatok jólétét ventilátorok, masszírozó hengerek és rendszeres körmölés biztosítja. A ZILDA-nál jó lehet tehénnek lenni.