Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli márkák

Bátorkodunk kijelenteni, hogy azért valamennyire konyítunk az ételekhez, hiszen ez a munkánk és a szenvedélyünk is egyben. Éppen ezért tudjuk örömmel ajánlani a Kifli exkluzív termékcsaládjait: mondj igent a kiváló minőségre és a remek árra! A Miil tejtermékeivel, a Dacello felvágottjaival és húskészítményeivel, a Pappudio finom készételeivel, az UBOMI lebomló kapszulás és szemes bio arabica kávéival, valamint a Moddia minden háztartásba praktikus papírtermékeivel nem lőhetsz mellé, és még anyagilag is jól jársz. A több száz, csak a Kiflin kapható termék között biztosan te is megtalálod az új kedvenceidet. A kizárólag a Kiflin kapható márkákkal gazdaságosan vásárolhatsz be, csak kövesd a szuper ár-érték arányt jelző pipát a Kifli saját márkás termékekért!

 

UBOMI, az új kedvenc bio kávémárkád

Az UBOMI szemes arabica kávéi a világ leghíresebb kávévidékeiről származnak, illetve – a környezetbarát-minősítés és a tisztességes mezőgazdaság bizonyítékaként – esőerdő-szövetségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A kapszulás verziójuk pedig teljes mértékben fenntartható, mivel alumíniummentes és otthon is komposztálható. Nem beszélve arról, hogy az UBOMI termékek baráti áron pörgetnek fel.

Felvágunk vele, milyen Dacello felvágottjaink vannak