Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli-büszkeségek

Fedezd fel vásárlásod fénypontjait! Kifli-büszkeségeink azok a termékek, amelyek valamitől különlegesek vagy újszerűek, és teljes szívből ajánljuk kipróbálni őket – egyszóval, amelyekre büszkék lehetünk. Ezek a termékek igazi sztárok, úgyhogy gyorsan tedd el őket a kamrádba és a hűtődbe, mielőtt lerohanják a lesifotósok!

Nálunk minőségi kolbászból van a kerítés

 

Nálunk ász a kolbász is, úgyhogy örülünk annak, hogy a hvg.hu nagy kolbásztesztjén szereplő összes, helyezést elérő finomság a kínálatunkban van. Teszteld végig a füstölt kolbászainkat te is – adalék- és allergénmentes, illetve házias változatokkal az élen –, és állítsd fel a saját sorrendedet!

Egészségtudatosan és gyorsan

 

 

A magyar Polcz márka azoknak van kitalálva, akik a hétköznapi rohanásban is olyan készételeket keresnek, amelyek nincsenek tele tartósítószerrel, cukorral, ráadásul a főbb allergénektől (tej, tojás, glutén) is mentesek. Büszkén jelentjük, hogy a rengeteg féle Polcz-termék között háromféle ízvilág kizárólag a Kiflin kapható!