Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Hároméves lett a Kifli!

A 3 klasszikus népmesei szám, de nekünk ez már maga a valóság: alig hisszük el, de elérkezett a 3. születésnapunk!

Ennek örömére kisorsolunk egy egyszeri, 333.333 Ft értékű kreditet a vásárlóink között (részletek lentebb). Köszönjük a belénk vetett bizalmat és szeretetet, és hogy értékelitek az ügyfélbarát hozzáállásunkat: ettől tudunk évről évre többet fejlődni. De hogy ne csak a szerencsén múljon, az összes vásárlónknak szeretnénk kedveskedni: összegyűjtöttük az elmúlt 3 év legrendeltebb termékeit, azaz 3X3 top ajánlatot és 3 ráadást. Igyekszünk cserébe a kényelmes rendelésen és kiszállításon felül minél többet segíteni nektek, legyen szó kisgyermekes családokról, pénzügyi tudatosságról vagy környezetbarát szemléletről.

 

3 jópofa statisztikánk 2021-től a 3. szülinapunkig:

1) Bő 1,1 millió nosztalgia kiflit adtunk el, azaz ha mindenki csak egy kiflit kapott volna az országban, akkor mára minden 9. magyar kipróbálta volna a kiflit a Kiflin, és az eladott kiflik egymás mellé téve bőven kitennék a Budapest-Békéscsaba távolságot.

2) Letaszították a banánt a zöldség-gyümölcs trónról, ugyanis ebben az időszakban immár a kígyóuborka volt a legkelendőbb termés (amely egyébként az osztrák testvérvállalatunk névadója), és a Kiflin megvásárolt 112 tonna hazai uborka súlyából kijön 20 felnőtt hím elefánt.

3) Mivel szívügyünk a Kiflicske, így a legkisebbek mellett sem mehetünk el szó nélkül: a legtöbb terméket egy bio áfonya-banán-zab szeletből adtuk el (majdnem 20.000db-ot), a legtöbb pelenkát pedig egy öko nadrágpelenkából, méghozzá 4-es méretben (több mint 3600db-ot) – úgyhogy igazán tudatos és környezetbarát szülőket üdvözölhetünk a családi klubunkban.