Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kézműves fagyi, jégkrém

Gyerekek és felnőttek közös kedvence, desszertek kísérője, a nyár esszenciája: a fagylalt. Nem is gondolná az ember mennyi gondos kutatás, alapanyag kiválasztás, kísérletezés előz meg egy gombóc egyszerűnek látszó fagyit. De mint mindent, ezt is lehet jól és rosszul csinálni. Mi a Kiflinél azokkal a vállalkozásokkal dolgozunk együtt, akik valami mást, újat csinálnak, akik megadják a fagyinak a nekijáró figyelmet. Kóstold végig különleges palettánkat, melyben több magyar kézműves fagyit is találsz, mi is tartunk ezekből az irodában!

Fragola

A Fragola egy kis budapesti üzlettel indult 2011-ben. Egészségtudatosan kialakított, természetes alapanyagaik, a magas gyümölcshányad, szakértelmük, ötletes kreációik és ízviláguk azonnal Budapest egyik legnépszerűbb fagyizójává tették őket. Mára 12 üzletük van városszerte, de előfordulhat, hogy még most sem esik útba mindenkinek. Ekkor jövünk mi! Rendeld meg a kedvenceidet és mi visszük hidegen, pontosan!