Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ki ne imádná a kerti partikat? Persze mindenki szeret részt venni rajtuk, csak a házigazdának fáradságos, hogy előtte mindent beszerezzen. De a Kiflivel ezt a részt átugorhatod és rögtön az élvezetes részével folytathatod akkor is, ha te szervezed a kültéri házibulit. Egyenesen a kezedbe adjuk a grillre kívánkozó húsokat, friss pékárukat, tejtermékeket és zöldségeket, továbbá helyetted cipeljük a hozzájuk illő hűsítő üdítőket és nemes alkoholokat is, hogy igazi nyári hangulatot varázsolhass a kertedbe.

A minőség nálunk alap és garanciális, ráadásul különleges termékeket is találsz, amelyeket kizárólag a Kifli.hu-n szerezhetsz be. És nem feledkeztünk meg a mentes opciókról sem, hiszen tudjuk, minden vendég más! A királyi bánásmód szellemében pedig 24.000 Ft felett ingyen visszük ki az egészet.

Ilyen gyönyörű zöldségekből és gyümölcsökből csak fantasztikus saláták születhetnek! Mondjuk ezt magabiztosan, hiszen mindig csak olyat szállítunk neked, amit mi magunk is megvennénk, 100%-os minőség-garanciával. Engedd, hogy elvarázsoljanak a színek, textúrák és illatok: variáld őket kedvedre látványosan!

Kitennél a vendégeknek pár gusztusos salátát? Mi sem lehet jobb választás, mint egy vezető globális sajtmárka minőségi választéka. Az Apetina gondoskodik róla, hogy minden sajtimádó megnyalja az összes ujját!