
Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon az elmúlt években mekkorát fejlődött a kenyérkultúra, arra meg különösen, hogy a Kiflin számos elismert pékség kínálata elérhető kézműves kínálatával. Választékunkban több mint 240 termék között megtalálod a hagyományos, hosszan fermentált kovászos kenyerek széles választékát, de az olyan dekadens finompékárukat is, mint a recsegős-ropogó croissantok, vagy a gazdag leveles tésztából készült kakaós csigák. Gondolunk azokra is, akik szeretik maguk sütni a kenyerüket, hiszen gondosan termesztett gabonából készült liszteket, magvakat és más sütési alapanyagokat is találsz nálunk. És ha valami mégsem volt tökéletes? Azonnal visszafizetjük az árát, így bátran kísérletezhetsz!

A kenyér ünnepe
Találkozzunk augusztus 20-án a Szentendrei Skanzenben a Kenyérlelke Fesztiválon, a hazai kovászközösség éves nagy dzsemboriján! A több mint tíz éve megrendezett eseményen találkozhatsz a hazai pékségek legjavával, nagyszerű előadásokon és workshopokon vehetsz részt és nem utolsósorban találkozhatsz velünk is. Keresd a Kifli standját, ha friss, termelői frissítőkre vágynál!



Kenyér olaszos virtussal
A Szabi a Pék néven ismert kenyérbűvölő Olaszországban tanulta ki a hivatását, amelynek középpontjában a hosszan kelesztett, természetes kovászos kenyerek állnak. A Panifico il Basilico márkanév alatt kapható pékárui is így készülnek, azaz csak liszt, víz, só és szeretet felhasználásával. Különösen büszkék a 102 éve indított és azóta dédelgetett, Nápoly mellől származó kovászukra.


Hamuban sült hagyomány
A Marmorstein nem csupán újdonságnak számított 2010-ben a kézműves pékségével, hanem azóta is sikerül mindig újat kisütniük ikonikus fatüzelésű kemencéjükben. Természetes kovászos és adalékanyagmentes kenyereik mellett péksütiket, kalácsokat, hamburgerzsemléket és (a Kifli külön felkérésére) vajas kiflit is készítenek.