Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Imádod a sütőből kikerülő, omlós kenyérféléket? Nos, mi is! Széles választékunkban rengeteg kézműves pékség sorakozik, ahol a pékek még a kakas előtt kelnek, hogy neked a legfinomabb reggelit készíthessék el. Sehol máshol egy helyen és időben nem kaphatod meg ezeket a kenyereket és péksüteményeket, a mindennapi termékektől kezdve a természetes kovászos vagy speciális diétákba illő különlegességekig. A képernyőnek sajnos nincs illata, és a sütőből kivett finomságok roppanó hangját sem tudjuk csatolni. Úgyhogy muszáj leszel végigpróbálni mindet, a jól ismert minőség-garanciával!

Sokan már ismerhetitek új beszállítónkat, A Három Tarka Macskát, ahol hisznek benne, hogy az egészséges és ízben gazdag kenyerek és pékáruk készítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden kenyerük és péksüteményük készítésekor prémium minőségű francia lisztet és vajat használnak. Adalékmentes, kiváló minőségű lisztjeik a Párizstól 80 kilométerre található Bourgeois francia malomból érkeznek, amelynek sajátossága, hogy csak kézműves pékségeknek árusítanak. A gabonát kizárólag a malom környékén élő gazdáktól vásárolják, mivel hitvallásuk szerint ők az igényes pékekért vannak.