• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli Piac Kelet

 

A Kiflivel együttműködő magyar kistermelők lelkesen várják, hogy kihúzhassák a földből vagy leszedhessék a fáról a te rendelésedhez való friss zöldségeiket. Például a hajdúsági Létavértesen, amelyet a „magyar torma hazájának” is mondanak, évek óta dolgozik a Heit család a tormaföldjeiken. Büszkék rá, hogy kisüzemi termékeik nem tartalmaznak tartósítószert és mesterséges adalékanyagot, illetve cukormentes változatban is megvásárolhatóak. A torma egyébként bejegyzett hungarikum, amelynek magas a nátrium-, kalcium,- magnézium- és C-vitamin tartalma. Érdemes megízlelni a – Magyarország gyümölcsöskertjeként is emlegetett – szatmári régió terméseit is. A környék természetvédelmi területeit használja biogazdálkodásra az Organic Kingdom, teljesen összhangban a természettel. A kölcsei földeken nem használnak műtrágyát, szintetikus növényvédő és gyomirtó szereket, valamint egy korszerű, modern hűtőházat és csomagolót építettek, hogy termékeiket szakszerűen tudják tárolni és feldolgozni.

 

A természet hazai zamatai

A Kiflivel együttműködő magyar kistermelők lelkesen várják, hogy kihúzhassák a földből vagy leszedhessék a fáról a te rendelésedhez való friss zöldségeiket és gyümölcseiket. Például a hajdúsági Létavértesen, amelyet a „magyar torma hazájának” is mondanak, évek óta dolgozik a Heit család a tormaföldjeiken. Büszkék rá, hogy kisüzemi termékeik nem tartalmaznak tartósítószert és mesterséges adalékanyagot, illetve cukormentes változatban is megvásárolhatóak. A torma egyébként bejegyzett hungarikum, amelynek magas a nátrium-, kalcium,- magnézium- és C-vitamin tartalma. Érdemes megízlelni a – Magyarország gyümölcsöskertjeként is emlegetett – szatmári régió zamatos szabolcsi almáit, valamint a helyi szilvát, diót és meggyet is. A környék természetvédelmi területeit használja biogazdálkodásra az Organic Kingdom is, teljesen összhangban a természettel. A kölcsei földeken nem használnak műtrágyát, szintetikus növényvédő és gyomirtó szereket, valamint egy korszerű, modern hűtőházat és csomagolót építettek, hogy termékeiket szakszerűen tudják tárolni és feldolgozni.