Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kiflinél nem csak ételeket árusítunk: azért dolgozunk, hogy mindenki egyenlő esélyekkel jusson hozzá a minőségi ételekhez, beleértve azokat is, akik diétás vagy speciális étrendet követnek. Átérezzük, hogy milyen nehéz beszerezni a termékeket, amelyek illenek az életmódodhoz, hiszen ezekből jóval kevesebb található az átlagos boltokban, ráadásul gyakran méltánytalanul drágák is. Ezért a ti segítségetekkel kibővítettük a választékunkat – hogy egy helyen mindent megtaláljatok –, de ennél is többet szeretnénk tenni értetek, úgyhogy csökkentettük az alapvető fontosságú glutén-, laktóz-, cukor- és hozzáadott cukormentes termékek árát, hogy összhangban legyenek a hagyományos kínálattal. Akármilyen étrendet is követsz, ránk mindig számíthatsz, mert akár 90 percen belül házhoz szállítjuk az ország legszélesebb speciális és vegán választékát!

Gluténmentes

Gluténmentesen is jóllakatunk

Bár a névadó péktermékünkben, a kifliben van glutén, de ezekben a finom reggelikben, nassolnivalókban és hozzávalókban garantáltan nincsen. Bizalommal nézz körbe gluténmentes választékunkban, hiszen nálunk végre nem kell az összetevő-listákat silabizálnod: akármit is választasz a kategórián belül, csak neked megfelelő terméket kaphatsz kézhez, 100% minőség-garanciával. És választék van bőven, erről gondoskodtunk!