• Kedves Kiflis! Van egy mentő ötletünk: mentsd el a Visa kártyádat és nyerj 1 hónapos ingyenes Prémium tagságot 2024.02.19.-03.31. között - minden NEGYEDIK nyer!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Lassan kitesszük az ötmilliomodik megrendeléses táblánkat, amit csakis a ti bizalmatoknak köszönhetünk, ennek aprópóján szeretnénk titeket egy kis játékra invitálni titeket, ami egyben egy kis nosztalgia is számunkra, hogy mennyi mosolyt csalhattunk az arcotokra. Neked nincs más dolgod mint megosztani a Facebookon a kedvenc Kiflis pillanatodról készült fotót, jelölj meg rajta minket, és ha legalább 555 reakciót kapsz a képedre ami alatt a  #kiflisvagyok hashtaget. feltünteted   december 28 23:59-ig, és ha kisorsolunk téged, akkor 55.555 Ft ÉRTÉKŰ KREDITET ÍRUNK JÓVÁ a fiókodban! A jnyereményjáték szabályzatát ITT tudod elolvasni! 

Sok szerencsét kívánunk és köszönjük az ötmillió bizalmat,amit eddig kaptunk tőletek. Hajrá, Kiflisek!!