Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Forró Italok 2 - kave-tea-kulonlegessegek

Jöhet egy friss kávé, egy illatos tea vagy akár egy jó habos kakaó? Mi is tudjuk milyen jól esik a hideg napokon egy ízletes forró ital. Elhoztunk egy egyedülálló válogatást, benne kézműves ritkaságokkal hazai vállalkozásoktól és klasszikusokkal népszerű márkáktól. Élvezd Te is az otthon melegét egy aromás ital társaságában!

A Bányai kávék a Costa Rica-i Lourdesből érkeznek hozzánk, a magyar származású Bányai László saját ültetvényéről. A termesztést és a feldolgozást a hazai Lucky Cap kávépörkölő üzem tulajdonosával, Tóth Sándorral közösen végzik, így László a növényekért, Sándor pedig a kávé további feldolgozásáért, pörkölésért felel. A kávéfarmon vegyszermentes gazdálkodást folytatnak, a növények egészsége a különleges éghajlati adottságoknak és természetes védelemnek köszönhető. Nagy hangsúlyt fektetnek a pörkölésre, mely során a hőmérséklet egyenletes növelése garantálja a terroirra, a fajtára és a feldolgozásra jellemző aromák megőrzését. Így talán nem véletlen, hogy kávé-különlegességeik rendre az élmezőnyben végeznek a nemzetközi versenyeken.