Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ropogós almák biodinamikus gazdától
 Kávássy László harmadik generációs jánkmajtisi alma- és diótermelő  neve igen jól cseng a mezőgazdasági szakmában, hiszen Kelet Magyarország egyik legelhivatottabb biogazdálkodójáról van szó. Kóstold meg a Gála, Golden és Red Chief fajtájú, legmagasabb biotermelési szabályoknak megfelelően termesztett, 100%-ban szermaradéktól mentes, ízletes almáit!

"Biodinamikus gazdaként figyelek az életjelenségek ritmu-
sára és ismétlődéseire. A kertjeimet az Univerzum részének
tekintem, amely szintén részt vesz a körforgásban.A gyümölcs minőségét a termőföld gondozásával, szerves trágyázásával (nem pedig műtrágyázás), a permetező preparátumok alkalmazásával, valamint a gyógynövények használatával emelem a legmagasabb szintre. Nem érem be kevesebbel, mint a megjelenésében és zamatában is a legjobb gyümölccsel. A Jánkmajtison lévő intenzív almaültetvényem techni- kailag is az almatermesztés élvonalába tartozik. Jéghálóval, mikroszórófejes és felsőpályás öntözéssel ellátott ültetvényem, modern gépparkom és a több generáció által felhalmozott tudás egyaránt garancia a kiváló minőségre."

"A termék előállítása során
nagyon sok emberi kéz munkájára van szükség ahhoz, hogy az alma többszörös kézi ritkításával és zöldmetszésével a legjobb minőséget tudjam előállítani. Ezen munkafolyamatok teszik egyedivé a gyümölcs minőségét. Számomra a cél a tökéletes gyümölcs előállítása, ami képes a legkritikusabb fogyasztók igényeit is kielégíteni. Éppen ezért döntöttem el, hogy elkezdem az átállást a biodinamikus gazdálkodásra, amely véleményem szerint a mezőgazdaság és a kertészet legfelsőbb szintjét képviseli!"

 

 

"Elveim a biogazdálkodásom során: egészséges; egyedi
ízvilág és beltartalom; garantáltan szermaradékmentes;
garantáltan műtrágyamentes; csecsemőtől – időskorig aján-
lott; megbízható termelőtől, aki a földet gyógyítja a gazdálko-
dásán keresztül. A fentebb megfogalmazott elvek és célok elérésének érdekében alakítottam ki a teljes termesztéstechnológiát, beleértve a metszést koronaalakítást, a növényvédelmet és a tápanyaggazdálkodást is."