Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nincs többé stresszes karácsony

Segítünk az ünnepi készülődésben, hogy végre igazán nyugodt, békés karácsonyod lehessen!

A karácsonyi készülődés már nálunk, a Kiflinél is javában tart. Ahhoz, hogy a jelenlegi kapacitásunkkal minél több családot tudjunk kiszolgálni, korlátozásokat vezettünk be. December 13-tól 25-ig nem lesznek elérhetőek a 15 perces idősávok, illetve az expressz kiszállítás. Időablakokat folyamatosan nyitunk a nap folyamán, úgyhogy érdemes figyelni az appon vagy weboldalon. Hogy minél több vásárló élvezhesse a kényelmes karácsonyt, a nyitvatartásunkat meghosszabbítjuk az ünnepek alatt:

 

December 17-19. 6:00 - 24:00
December 20-23. 5:00 - 24:00
December 24. 05:00 - 14:00
December 25-26. zárva
December 27-30. 6:00 - 24:00
December 31. 7:00 - 18:00
Január 1. zárva

Tárazz be meglepően kedvezményesen

Gondolj előre az ünnepekre, december 11-19. között lehetőséget teremtünk, hogy kedvezményesen vásárolhass egyszerre nagyobb kiszerelést vagy mennyiséget egy adott termékből. Kifli-tipp: az ünnepekhez szükséges tartós és fagyasztott élelmiszereket ebben az időszakban rendeld meg.

Bejglik, pontyok, töltött káposzta és még sok minden más

Nem szeretnél harcolni az utolsó darab legjobb fajta pontyért vagy levadászni az utolsó mákos bejglit, majd hosszú percekig sorban állni? Mint mindig, most is itt vagyunk neked! Több mint 20 féle bejgliből válogathatsz, amit akár aznap kiszállítunk. Friss halat, húst és zöldségeket december 20-tól rendelj, hogy csak a legfrissebb alapanyagok kerüljenek az ünnepi vacsorába. Karácsonyi kínálatunkat itt találod.

Súgunk egy szuper trükköt

Akár 4 napra előre is tudsz foglalni, amivel bebiztosíthatod a december 24-ei kiszállítást. Ha egy árut beteszel a kosaradba és kifizeted, azzal a házhoz szállításod már garantált. A kosaradat pedig legkésőbb a szállítás előtt 12 órával még kiegészítheted. Így nyugodtan hátradőlhetsz, legalábbis ami a bevásárlást illeti.

 

Akik a vásárlóinkon kívül számíthatnak a segítségünkre

Kiflis zacskó a legjobb csomagolóanyag

A Kiflis szatyor a legklasszabb választás: nem csak a környezetnek, de a házikedvenceknek is!