Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Az ünnep szép hagyomány, de a legjobb része mindig az, ami el is fogyasztható, igaz? Akár kreatívan elkészíteni szereted a süteményeket, akár csak a felfalásában jeleskedsz, mi boldogan kiszolgálunk hatalmas kínálatunkkal. Extra meglepetéssel is készültünk: Készítsd el ínycsiklandó sós karamellás mézeskalács tortánkat, vásárolj az összes hozzávalóból min. 1 db-ot és 20% kedvezményt kapsz azok árából! Akár 90 percen belül kivisszük a karácsonyi édességek hozzávalóit, illetve az előre elkészített verzióikat is, nem beszélve a Magyarországon alapvető szaloncukor-adagodról, sőt, téli italokat is javaslunk melléjük.

Finomságaid építőkockái

Legyen otthon mindenféle alap-élelmiszer és sütési kellék arra az esetre, ha előkerül a nagyi régi receptje, vagy ha megkívánsz egy süteményt. Természetesen a kiegészítőkre és kellékekre is gondoltunk, hogy mindent megtalálj egy helyen. Elő a habverőkkel, hiszen nincsen ünnepi asztal édesség nélkül!

Senki nem maradhat ki a jóból!

Készülj fel többféle ételérzékenységre, diétára és növényi alapú változatra is (a Kiflin könnyű dolgod lesz), hogy karácsonykor minden szerettednek kínálhass valami nyálcsorgatót, függgetlenül az étrendjétől. Meg fognak hatódni a gesztusodtól, hidd el!