Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Ünnepi csokipaletta

A csokoládé maga az olvadó szeretetnyelv, amellyel azokat ajándékozhatjuk meg, akik a legközelebb állnak hozzánk. Prémium minőségű táblás és szeletes csokoládék, Mikulásfigurák, bonbonok, igazi különlegességek és speciális - például vegán és diabetikus - csomagok várják, hogy örömet okozzanak. Szeresd magad annyira, hogy a saját kedvencedet is bedobod a bevásárlólista végére!

Ünnepi hangulatba hozunk

A decemberi reggelek különlegesek, hiszen az adventi naptárral minden nap egy újabb meglepetés vár. Az ablakocska kinyitása közben pedig a még párás ablakon kilesve várjuk, hogy szállingózzanak végre a hópelyhek. Duplázhatjuk a csokiadagot egy harapás csokimikulással is, mi baj történhet? Utána jöhet a nap első étkezése: egy szelet Panettone, méghozzá egy csésze meglepetés tea kíséretében, hiszen minden nap más ízvilágot kínál a tea-kalendárium. Messze még a karácsony, de ezekkel egy élmény lesz a visszaszámlálás.

Örömszalon