• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Karácsonyi húsok, halak

 

Ha van az évnek olyan időszaka, amikor a legpazarabb lakomák készülhetnek, az a karácsony. Amikor végre időnk is jut konyhatündérkedni, és van is kinek főzni. Ezekhez az ünnepélyes alkalmakhoz kínálunk remek minőségű hús- és halféléket, hogy a családi receptgyűjtemény legkülönlegesebb fogásai is megvalósulhassanak. Vagy akár az egyszerű, de nagyszerű panírozott szelet, ami mindig jó lehet.

Kifogástalan kifogottak

A halak fontos tápanyagforrások, és persze rendkívül finomak is, nem beszélve a tenger gyümölcseiről. Indítsuk a vacsorát egy kiadós halászlével, esetleg koktélrák-salátával és fehérboros kagylóval, aztán jöhetnek a grillezett vagy rántott halszeletek. Egészséges és nagyszerű étkek az egész családnak.