Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Ünnepi illatok a sütőből

Valld be, hogy a karácsony legjobb része, hogy tobzódhatsz a finomságokban. Bő két hét múlva karácsony, amikor végre étvágygerjesztő illatok terjengenek a konyhában, csillog az ünnepi teríték, az asztal közepén pedig ott díszeleg az elmaradhatatlan bejgli. Ahhoz, hogy a várva-várt ízkavalkádot a maga teljességében élhesd át — akár te készíted a főételeket és süteményeket, akár készen szerzed be őket —, méghozzá nyugodt és kellemes légkörben, ideje feltölteni a kamrádat.

Lapozd végig karácsonyi katalógusunkat, amelyből pár kattintással be is vásárolhatsz, sőt, végre kapható a Kiflinél igazi karácsonyfa is, méghozzá remek áron!

Hurrá, nem kell többé fát cipelned!

 

A hónap híre, hogy immár karácsonyfát is árulunk – ráadásul a lehető legfrissebb hazait –, úgyhogy végre nem neked kell végigcsinálnod az ezzel járó vesződséget! Ezen felül sok hangulatos ünnepi dekorációt is kínálunk az otthonodba.