Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Az otthonodnak is jár egy kis ragyogás

Egy párhuzamos univerzumban nem csak te várod az ünnepeket: az otthonod is repesve várja, hogy végre feldíszítsék, fényekkel és illatokkal borítsák be, törődjenek minden szegletével, és teljes pompájában tündökölhessen. Gondoskodj még időben a dekorációkról, adventi naptárakról, mikuláscsomagokról és ajándékokról, hogy ne a városban futkosással teljen pihenés helyett az év vége. A manók ugyan nem érnek rá segíteni, de mi házhoz viszünk neked mindent, pontosan a te időrendedhez igazodva.

Kifli-tipp: megéri Prémium klubtaggá válnod, hiszen akkor mindig ingyenesen szállítunk ki neked, havi 4x ingyenes az expressz szállítás és nincs minimális rendelési érték sem, valamint akár 20% kedvezménnyel kapsz meg minőségi termékeket. Érdemes már most előfizetni, mert december 7-től átmenetileg szünetel a Prémium tagságok megvétele (ami nem befolyásolja a már meglévő Prémium vásárlóinkat).

A jól megválasztott kiegészítők mágiája

A kevesebb néha több. Ha ügyesen válogatod ki azt a néhány dekorációt, amellyel megteremted a hangulatot, akkor nem lesz giccses vagy ízléstelen a végeredmény, hanem pont… tökéletes.