Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Húha, már két hét múlva Mikulás, és egy hónap múlva karácsony? Semmi gond, még bőven időben vagy, hogy minden zsákot és csizmát megtölts édes finomságokkal, italkülönlegességekkel és apró meglepetésekkel – beleértve nem csak a gyerekeket, rokonokat, barátokat és kollégákat, de még a négylábú kiskedvenceket is. Te csak szép nyugodtan válogasd ki a szeretteidnek a meglepetéseket, mi pedig gyorsan házhoz visszük, méghozzá abban az egy (vagy akár negyed) órában, amikor az neked a legalkalmasabb.

 

Kifli-tipp: megéri Prémium klubtaggá válnod, hiszen akkor mindig ingyenesen szállítunk ki neked, havi 4x ingyenes az expressz szállítás és nincs minimális rendelési érték sem, valamint akár 20% kedvezménnyel kapsz meg minőségi termékeket. Ez az utolsó hét, amikor az ünnepek előtt előfizethetsz, mert december 7-től átmenetileg szünetel a Prémium tagságok megvétele (ami nem befolyásolja a már meglévő Prémium vásárlóinkat).

Már csak egy hét decemberig

 

Ideje beszerezned az adventi visszaszámláláshoz szükséges koszorút és kalendáriumokat, hogy hivatalosan is elkezdődhessen a centik vágása (és a gyomrod trenírozása napi édességfalás formájában) Karácsonyig.