Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Karácsony-elsőhét

Egy párhuzamos univerzumban nem csak te várod az ünnepeket: az otthonod is repesve várja, hogy végre feldíszítsék, fényekkel és illatokkal borítsák be, törődjenek minden szegletével, és teljes pompájában tündökölhessen. Gondoskodj még időben a dekorációkról, adventi naptárakról, mikuláscsomagokról és ajándékokról, hogy ne a városban futkosással teljen pihenés helyett az év vége. A manók ugyan nem érnek rá segíteni, de mi házhoz viszünk neked mindent, pontosan a te időrendedhez igazodva.

Van, aki egész évben a hópelyhes-masnis-csokis életérzést várja a fenyőillattal, mások a gyerekeikkel sütnek-főznek, hiszen végre együtt a család, és akadnak, akiket nem érdekel az egész, csak végre van idejük végignézni a kedvenc sorozatukat, bekuckózva a cicával.

Akármelyik is a te karácsonyod, idén döntsd el, hogy nem szaladgálsz az utolsó pillanatban boltról boltra, hogy megvedd az ünnepi dekorokat, édességeket és ajándékokat. Írj egy listát az ajándékozottakról (magadat se felejtsd ki) és vegyél meg mindent időben: remek érzés lesz kihúzni a listán mindenkit, amikor megtaláltad a számukra tökéletes meglepetést, majd meglátod! Mi hétről-hétre segítünk majd abban, hogy olyan legyen az ünneped, amilyennek szeretnéd – és kiviszünk mindent akár 3 órán belül, hogy fókuszálhass fontosabb dolgokra, mint a bevásárlás.

Kifli-tipp: megéri Prémium klubtaggá válnod, hiszen akkor mindig ingyenesen szállítunk ki neked, havi 4x ingyenes az expressz szállítás és nincs minimális rendelési érték sem, valamint akár 20% kedvezménnyel kapsz meg minőségi termékeket. Érdemes már most előfizetni, mert december 1-től átmenetileg szünetel a Prémium tagságok megvétele (ami nem befolyásolja a már meglévő Prémium vásárlóinkat).

Az ünnepek legfinomabb részei

A kisebbek a mikuláscsomagokra, a felnőttek a csokoládé-különlegességekre vannak rápörögve ilyenkor, a szaloncukrokból pedig csoda, ha megmarad a fára néhány szem, mert muszáj megenni őket – marad a jó öreg csomagolás-kibélelős trükk.