Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Sietség helyett átgondolt gesztusok

Jobb adni, mint kapni, tartja a mondás, de mi még azt is hozzátennénk, hogy jobb időben felkészülni, mint kapkodni. Hiszen valóban szép hagyomány boldoggá tenni a szeretteinket, de csak akkor, ha valóban az ajándékozottnak szóló meglepetéseket találunk. Abban ugyanis nem sok köszönet van, ha az utolsó pillanatban kell tülekednünk, hogy valamit még gyorsan vegyünk és letudjuk – az addigra stresszes macerának megélt – szertartást. A Kiflin szerencsére az otthonod kényelméből válogathatsz szebbnél szebb ajándékcsomagok közül, amelyek bármilyen speciális ízlést lefednek.

Kifli-tipp: megéri Prémium klubtaggá válnod, hiszen akkor mindig ingyenesen szállítunk ki neked, havi 4x ingyenes az expressz szállítás és nincs minimális rendelési érték sem, valamint akár 20% kedvezménnyel kapsz meg minőségi termékeket. Érdemes már most előfizetni, mert december 7-től átmenetileg szünetel a Prémium tagságok megvétele (ami nem befolyásolja a már meglévő Prémium vásárlóinkat).

Először az otthonodat ajándékozd meg

Csak akkor tudsz te is karácsonyi hangulatban készülődni, ha a saját környezeted is hangulatos. Ehhez elég néhány apróság, amely feldobja a lakást: szerezd be a tematikus kellékeket az összhanghoz!