GONDOSKODÓ SZEMLÉLET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOK, HAZAI GYÁRTÁS.
JÓKENYÉR A PILISBŐL.
BADEN-BADENBŐL PILISSZENTIVÁNRA – LUDWIG KLÁRA MISSZIÓJA
A JÓkenyér alapítója, Ludwig Klára, az élelmiszeripari szakközépiskola elvégzése után került Németországba, hogy az itthon megszerzett tudását külföldi tapasztalattal bővítse. A solymári péklányt teljesen lenyűgözte a német kenyérkultúra gazdagsága és sokszínűsége, a változatos maghasználat, a rozskenyerek világa.
Baden-badenből már Christiannal, férjével tért haza és arra tették fel mindenüket, hogy Magyarországon elterjesszék a rozskenyér kultúráját, az adalékok- és sütőszerek nélküli, sok teljes kiőrlésű liszttel, rozskovásszal készülő kenyereket és pékárukat.
Az első rozskenyerek 1995-ben Solymáron láttak napvilágot. A családi kisvállalkozás folyamatosan nőtt, „átköltözött” Pilisszentivánra és ma már közel 200 tagot számlál a JÓkenyér csapata. Egy valami az alapítás óta nem változott: táplálót, tökéleteset és egészségeset alkotni - ez a JÓkenyér mindennapi motivációja.
Hisszük, hogy ahány ember, annyi ízlés, azonban van, ami mindenkit összeköt. A tudatos, változatos táplálkozás elengedhetetlen a boldog és kiegyensúlyozott, harmonikus élethez. Ebben segítenek a JÓkenyér termékei is.
MODERN ÜZEM, KÉZMŰVES ALAPELVEK, MAGAS ÉLEMISZERBIZTONSÁG
A JÓkenyérnél modern pékipari technológia találkozik a kézművességgel. Bár a tésztához az alapanyagokat gépek adagolják, dagasztást követően még minden kenyeret és pékárut érint emberi kéz. Egy jó pék ránézésre, érzésre, illatra tudja, meddig kell dagasztani, keleszteni vagy sütni a tésztát. Ez a szaktudás, idő és energia, ami minden JÓkenyérben benne van.
Üzemünk a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági szabályok alapján működik, IFS tanúsítvánnyal rendelkezik (International Food Standard), ami biztosítékot ad a vásárlóknak, hogy ha JÓkenyeret vásárolnak, kiváló minőségű élelmiszer kerül a tányérjukra.