Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
jeges italok

Bár egyelőre úgy látszik, továbbra is csupán ábrándozni szabad a tengerpartokról, legalább az álmodozás részéről semmiképp nem érdemes lemondani. Kezdd a napod egy nyaralást idéző lassú reggellel és próbáld ki jegeskávé különlegességeinket! Te megrendeled, a Kifli.hu pedig kiviszi Neked a nyári hangulat nélkülözhetetlen italait.

Eszpresszó vagy tejhabos kapucsínó?

Melyiket szereted? A kicsi, de ütős eszpresszót vagy a tejhabos kapucsínót? A kávé nem csupán egy ébresztő ital. Csukd be a szemed és engedd, hogy ízlelőbimbóid gyönyörködjenek az ízek harmóniájában. Ha pedig már a tengerparti szellő fuvallatát is érzed, biztos, hogy megtaláltad a legjobb kávét, amit eljuttathatunk Neked. Te melyiket választanád?

Növényi tejek

Kínálatunkban természetesen növényi tejjel készült kávék közül is választhatsz, melyekkel akár még különlegesebbé teheted reggeli hűsítő italod. Próbáld ki mandula, vagy szója-karamell alapú növényi tejeinket, melyek íze úgy harmonizál a kávéval, mintha egy álomsütit kortyolgatnál.