Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Imádunk meglepni, és ez a jó idő beköszöntével a fagylaltok terén sincs másképp: elképesztő ízeket hoztunk neked - például a kézműves Zuki citromos mákfagyiját -, és ezúttal is gondoltunk a cukor- és tejmentes opciókra is. Sőt, hozzájuk passzoló italokat is kínálunk a több mint 300 jeges nyalánkságon túl, hiszen ilyenkor a hűsölésből sosem elég. Ne cipekedj a hőségben, majd mi kivisszük az ajtódig a csomagokat a hűtési lánc megszakítása nélkül, hogy jéghidegen kapj kézhez mindent, ami úgy esne a legjobban.

A kézzel (és szívvel-lélekkel) készült, minőségi alapanyagokból főzött fagyi az igazi, főleg, ha a magyar vállalkozásokat támogatjuk vele. Vajon az Erdős és fiai kézműves sáfrányos túrófagyija fahéjas mézkrémmel fog jobban lenyűgözni, vagy a Cloud9 dió-körte-sajt tematikájú, prémium fagylaltdesszertje?