Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Itt a nyár

Talán mindannyian bíztunk abban, hogy mire megérkezik a melegebb idő, nagyobb szabadsággal mozdulhatunk ki otthonról. Úgy látszik, megérte komolyan venni a korlátozásokat, hisz már nem csupán vidéken, de a fővárosban is lehetőség van szabadtéren élvezni a közeledő nyár hangulatát. Ahogy az elmúlt hetekben az otthon kényelmessé tételében, úgy a nyári időtöltésben is számíthatsz a Kifli.hu-ra, sőt!

Már a Balaton partjáról is rendelhetsz tőlünk – akár aznapi kiszállítással. Kínálatunkban minden helyzetre találsz megoldást, legyen szó napozásról, esti rovarmentes fröccsözésről vagy egy kis nyári finomságról.

A tavaszi időben még nem bánjuk, ha egyszer-kétszer megkap a nap, de ahogy melegszik az idő, érdemes nagyobb figyelmet fektetni a megfelelő bőrvédelemre. Ne feledd, napozókrémre nem csupán a vízparton van szükséged, hanem egy kirándulás vagy a kerti munka során is. Ha még teljesen fehér a bőröd, vagy netán érzékeny, érdemes napozás utáni krémmel is kezelned, hogy a barnulás ne kellemetlenséget okozzon, csupán egy szép, nyári színt eredményezzen.

A szobákban töltött idő után jólesik, hogy esténként sem kell behúzódni. Ne hagyd, hogy épp a szúnyogok akadályozzanak ebben! Kínálatunkban megtalálod mind a kültéri, mind a beltéri használatra alkalmas szúnyogriasztókat – így nyugodtan élvezheted a szabadtéri hangulatot és a hálószobádban sem zavarhatnak meg a pihenésben.