Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Immunerősítés

Ideje jutalomfalatokkal bombáznod az immunrendszeredet, hogy hűen szolgáljon téged, mert csak akkor tudsz helytállni az életed összes területén, ha bírod a strapát. Biztos, hogy van jobb edzésterved, mint a boltban ácsorgás (ehhez itt vagyunk mi, akár abban a negyed órában az ajtódnál, amikor kellünk) vagy az orvosnál ücsörögés (ennek elkerülésére pedig itt vannak az alábbi termékek). Immunerősítésre fel!

Szemünk fénye

Október a látás hónapja, 11-én pedig a látás világnapját tartjuk, felhívva a figyelmet arra, hogy vigyázzunk a szemünk épségére. Az orvostudomány ezért többek közt az A-vitamin provitaminjaként ismert karotinoidok, illetve a lutein és az Omega-3 zsírsavak gyakori fogyasztását javasolja. Mi pedig kigyűjtöttünk neked néhány olyan élelmiszert, amely nagyobb dózist tartalmaznak ezekből a hasznos anyagokból.

Kifli-kisokos: tudtad, hogy a japánok az áfonyát a látás gyümölcsének is nevezik?

Vitaminforrások újító szemléletben