Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Igyál hazait

Ebben a nyári időben egyre többen vágyunk az erkélyen, teraszon vagy kertben elfogyasztható hűsítő, kesernyés sörök változatos ízvilágára. A helyi kistermelőknek és gyártóknak hála ma már ki sem kell mozdulnia otthonról azoknak sem, akik kifejezetten különleges ízekre vágynak: ismerkedj meg 5 hazai gyártó eredeti, ízletes termékeivel közelebbről!

 

A Kifli.hu-nál az egyik legfontosabb küldetésünk a kisebb hazai gyártókat, termelőket támogatni, mellyel nemcsak a magyar gazdaságot erősítjük, de lehetőséget adhatunk arra is, hogy 1-1 kisvállalkozás kiváló minőségű termékeit szélesebb körben is megismerjék a gasztronómia iránt érdeklődők. Szeretnénk Neked bemutatni 5 olyan hazai sörfőzdét, ahol nemcsak igazi sörkülönlegességekre bukkanhatsz, de ahol szívvel-lélekkel és óriási szakértelemmel főzik a legváltozatosabb zamatú söröket. Kóstold meg a számodra legérdekesebbeket, és adj egy esélyt arra, hogy megtaláld a következő kedvencedet!

Szabadság és igényesség: Fehér Nyúl

 

Néha venni kell egy nagy levegőt, és bele kell ugrani az ismeretlenbe. Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztette a Fehér Nyúl sörfőzde megalkotóit. Mert a sör a szenvedélyük. Nyitottak, kísérleteznek, tanulnak, fejlődnek – és csak olyan italt palackoznak és töltenek hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátjuknak.

 

IPA: Markáns, komlós illat, mélyarany szín. A maláta édessége a mélybe ránt, a komló friss keserűje a magasba húz. Olyan hullámvasút ez, amiből nem akarsz majd kiszállni. 10–12°C-on a legjobb.

 

White Passion: Te mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? – A sörfőzdét, mondta András. Helyette jöttek a trópusi szigetek a főzdénkbe. Mangó, maracuja, mi meg hozzáadtuk a búzát és a szenvedélyünket, hogy a palackok se maradjanak lakatlanok.

 

Rafa:6,8% alkoholtartalmú, savanyított (sour) IPA, 2019-ben az „Ország söre”. Egy rendkívül frissítő, citromhéjjal fűszerezett sour IPA, krémességét a hozzáadott laktóznak köszönheti.

 

Psycho Cycle: Ha ipára vágysz, de nem akarsz megállni egy-kettőnél, akkor ez a te söröd. Minden tulajdonságában hamisítatlan amerikai IPA, egyedül az alkoholtartalma alacsonyabb. Minden eladott palack után 30 forinttal támogatjuk a Budapest Bike Maffiát, akik pedig azokon segítenek, akik igazán rászorulnak.

Váratlan ízkombinációk a harmónia jegyében: Monyo Brewing

 

A Monyo Brewing 2014 óta ugyanazon elv szerint dolgozik: a sör nem játék. A minőség terén nem hajlandóak kompromisszumokat kötni, csak olyan termékek kerülhetnek ki a főzdéből, amik nemcsak a fogyasztókat, de a készítőket is boldoggá teszik. Söreikkel szeretnek újat mutatni, vagy csak egy jóleső érzést adni a nap végén. Lelkesedésük néhány érdekes helyzetbe is irányította őket: főztek már sört a Quimby-vel és az Ivan & The Parazollal, de dolgoznak olyan meglepő összetevőkkel is, mint a hibiszkusz, a rózsabors vagy épp a szőlőtörköly. Tisztelik a hagyományokat, de olykor-olykor szeretik átírni őket. És most Rajtad a „sör”, hogy megkóstold valamely különlegességüket!