Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Gondolj bele, hogy meleged van és megszomjazol. De ehhez erőt kell venned magadon és el kell caplatnod az emberekkel teli boltba, ott sorban kell állnod, onnan haza kell vinned, és mire végre a lakásba vele.. nos, addigra élvezhetetlenül langyos lesz, ezért bosszúsan bedobod a hűtőbe és vársz, miközben majd’ megtikkadsz.

Ehhez képest mi guruló jégkockaként suhanunk hozzád hűtős futárautóinkkal, hogy az ajtóban a kezedbe nyomjuk a tökéletesen hűvös italokat, és ehhez meg sem kell moccannod, miközben elkerülöd a tömeget és a perzselő napfényt. Majd mi cipekedünk (24.000 Ft felett ráadásul ingyen szállítással), te csak kortyolgass kényelmesen!

Már az oviban is hópehely volt a jeled, és imádsz mindent jéghidegen inni? Akkor ez lesz a kedvenc szekciód, mert az alábbi finom italainkat az év minden napján hűvösen szállítjuk ki neked.

Frissülj fel óriási üdítő-kínálatunkból abban a biztos tudatban, hogy akkor kapod, amikorra kéred, és olyan hőmérsékleten, ahogy a legjobban esik.