• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A húsvéti vízzel vagy kölnivel locsolkodás éppen annyira a hagyomány része, mint az azt követő ajándékozás, megvendégelés, és az itallal kínálás. Ahány ház, annyi szokás, és persze ahány ember, annyi ízlés, úgyhogy jó előre felkészülni minden kívánságra. Tömények, sörök, borok, pezsgők, alkoholmentes italok és üdítők egész garmadájából választasz, és a legjobb az egészben, hogy nem neked kell hazacipelni, majd mi az ajtódhoz visszük a nehéz csomagokat!

Tömény élvezet

Koccints a hagyományokra és készülj fel vendégváró felesekkel minőségi italkínálatunkból! Készíthetsz koktélokat is különféle izgalmas hozzávalókkal, legyél nyugodtan kreatív és formabontó.