Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Minden nyúl édes, különösen a húsvéti

 

Az ünnepségek legjobb része az, amikor már ott ülnek a szeretteid az asztalnál, amely roskadásig van mindenféle finom enni- és innivalóval. A fárasztó és időigényes részét, azaz a tömegben boltokról boltokra járkálást, sorban állást, cipekedést és benzinköltséget viszont velünk át is ugorhatod. Nem csupán a közelgő vendégségekre készítünk fel (mindenkinek az igényeit figyelembe véve), hanem a locsolkodásra és csokitojás-keresésre is.

Az édesszájúak csak erre várnak

Az ünnepek szerves része a lakomázás, amelyek záróakkordja egy finom édesség, hiszen annak mindig van egy külön bugyor a gyomorban. A Kifli a közkedvelt ízeken és várva-várt desszerteken felül minden speciális étrendre és intoleranciára is gondolva igyekszik kiszolgálni az igényeket, hogy mindenki egy elégedett mosollyal állhasson fel az asztaltól. Szóval figyelem, nyalánkságriadóóó!

Zöld erdőben jártam, Kifli ajánlatokat láttam