Végre jön az ünnepi hosszú hétvége, amikor nem kell korán munkába és iskolába rohanni, illetve kapkodni a reggelivel. Itt az idő, hogy alaposan megízleljétek a kipróbálásra váró ínyencségeket is a hagyományos fogásokon felül. A húsvéti reggeli egy fogalom a gasztronómiában és a keresztény kultúrkörben egyarán (főleg annak, aki betartotta előtte a negyvennapos böjtöt és ilyenkor eszik ismét húst). Tegyétek ti is legendássá omlós kaláccsal, szabadtartású tojással, adalékmentes sonkával, csülökkel és kolbásszal, valamint kistermelői krémekkel, szószokkal és szörpökkel a közös lakmározást. Nem kell piacozni és a várost járni, a Kiflin tényleg mindent megkapsz a komplex ízélményhez.
Húsvéti étek, amit vétek kihagyni
Ha létezik szimbolikus húsvéti fogás, az a sonka, amelyből sokfélét árulunk, és a csülökkínálatunk is felettébb nyálcsorgató. A termelői, mindenféle adalékanyagtól mentes füstölt prémium husik önmagukért beszélnek, úgyhogy mi nem is csépelnénk tovább a szót. Elő a szeletelőkéssel!