Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Húsvéti reggeli

Végre jön az ünnepi hosszú hétvége, amikor nem kell korán munkába és iskolába rohanni, illetve kapkodni a reggelivel. Itt az idő, hogy alaposan megízleljétek a kipróbálásra váró ínyencségeket is a hagyományos fogásokon felül. A húsvéti reggeli egy fogalom a gasztronómiában és a keresztény kultúrkörben egyarán (főleg annak, aki betartotta előtte a negyvennapos böjtöt és ilyenkor eszik ismét húst). Tegyétek ti is legendássá omlós kaláccsal, szabadtartású tojással, adalékmentes sonkával, csülökkel és kolbásszal, valamint kistermelői krémekkel, szószokkal és szörpökkel a közös lakmározást. Nem kell piacozni és a várost járni, a Kiflin tényleg mindent megkapsz a komplex ízélményhez.

Húsvéti étek, amit vétek kihagyni

Ha létezik szimbolikus húsvéti fogás, az a sonka, amelyből sokfélét árulunk, és a csülökkínálatunk is felettébb nyálcsorgató. A termelői, mindenféle adalékanyagtól mentes füstölt prémium husik önmagukért beszélnek, úgyhogy mi nem is csépelnénk tovább a szót. Elő a szeletelőkéssel!

Kontrázz: jöhet még felvágott és kolbász