Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Már csak pár nap, és beugrál a nyúl az ajtódon, de ess pánikba, ha még nem készültél fel a húsvétra, mert a mi futárunk lesprinteli a nyuszit - akár 90 percen belül és 15 perces idősávban. Kivisszük a füstölt, kistermelői sonkákat - például a Gazda nitritmentes, füstölt, nyers, kötözött combsonkáját -, friss kézműves kalácsokat és hazai farmerek terméseit, készételeket és desszerteket, dekorációkat és virágokat, illetve az apró ajándékokat a - hazánkban egyedülálló - minőség-garanciánkkal, azaz ha valami nem tetszik, szó nélkül jóváírhatod magadnak az árát. Mindent megteszünk, hogy tényleg kellemes legyen az ünneped!

Sonkákkal el vagyunk látva - például a hagyományos sózással és füstöléssel dolgozó Mendeivel -, de ha más húst is kitennél az ünnepi hidegtálra, ajánljuk a Szomor szürkemarha szalámit: a Kiskunsági Nemzeti Park területén legelő szürkemarhák nemcsak vegyszermentes környezetben, hanem a lehető leggazdagabb természetes táplálékon élnek.