Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ünnepeld a tavaszt és a húsvétot a kényelem és a frissesség jegyében velünk! Otthonod nyugalmából válogasd ki az ünnepi asztal fénypontjait - mint amilyen a Gazda adalékmentes, füstölt nyers combsonkája és a Panificio il Basilico kézműves, narancsos-étcsokis kalácsa - anélkül, hogy el kellene vegyülnöd a piaci forgatagban vagy a boltok zsúfoltságában. Garantáljuk a minőséget minden egyes termékünknél, úgyhogy szó nélkül visszadjuk az árát annak, amivel mégsem vagy elégedett. Hagyd, hogy a Kifli hozza el neked a húsvéti örömöket - akár 90 percen belül!

Sonkákkal el vagyunk látva - például a hagyományos sózással és füstöléssel dolgozó Mendeivel -, de ha más húst is kitennél az ünnepi hidegtálra, ajánljuk a Szomor szürkemarha szalámit: a Kiskunsági Nemzeti Park területén legelő szürkemarhák nemcsak vegyszermentes környezetben, hanem a lehető leggazdagabb természetes táplálékon élnek.


Kifli-tipp: És ha csak belöknél egy komplex csodafogást a sütőbe, rendeld meg a Kapos Ternero díszdobozos, csevappal töltött bárányoldalasát!