Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Hozd formába magad

Szeretnél a nyárra változtatni az étkezéseden? Vagy megszabadulnál a karantén-úszóktól? Felvennéd a tavaszi ruhádat, de valahogy összement a szekrényben? A változásnak mindig itt van az ideje, évszaktól függetlenül. A képletet egyszerűsítve, hozzáértők szerint a külsőd 80%-ban a diétától és 20%-ban a mozgástól függ. Ahogy a mondás is tartja: "Az vagy, amit megeszel". Összeállításunkkal abban szeretnénk segíteni, hogy gyorsabban, kényelmesebben megtaláld azokat az ételeket, amiktől jobb formába kerülsz. Az egészséges ételektől nemcsak kívülről tapasztalhatsz majd változást, de jobban is érzed magad, ami az igazi szépség titka.

Egy könnyű és finom saláta

Sportolás előtt, után, étkezések között vagy helyett, esetleg finomságként - a salátáknak mindig van helye az étrendben. Nem kell táplálkozási tanácsadóhoz fordulni egy jó receptért: szeleteld fel a megrendelt zöldségeket vagy gyümölcsöket, tedd őket egy tálba, és igény szerint fűszerezd! Kifli Tipp: adj hozzá Miil natúr joghurtot, vagy apróra vágott főtt csirkemellet. És persze villát!

Urban Monkey