• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A sörünnep apropóján nyerhetsz egy 10 főre szóló, főzdelátogatással egybekötött sörkóstolót a Horizont kisüzemi sörfőzde csapoló-szobájában! Ehhez nem kell mást tenned, minthogy legalább 4 db Horizont sört vásárolsz október 3. éjfélig, ezáltal automatikusan részt veszel a sorsoláson.

Érdemes kóstolgatnod a Horizont Brewing söreit, hiszen egy innovatív, hazai kisüzemről van szó, a hazai prémium sört gyártó főzdék egyik úttörőjéről. Nedűikkel besöpörtek már számos hazai és külföldi díjat. A legmagasabb minőségű nemzetközi alapanyagokkal dolgoznak, legyen az tradicionális német és belga maláta, vagy a legfrissebb amerikai és új-zélandi komlók.

Szurkolunk a nyeréshez, kellemes koccintást!