Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Hohes C Shots

Az új, 100%-os gyümölcstartalmú hohes C Super Shots szuper megoldás mindenkinek, aki már reggel energiabombaként robbanna! Az Immun változat az immunrendszered támogatásához járul hozzá, az Antioxban lévő anyagok pedig a sejtjeid oxidatív stresszel szembeni védelmében játszanak fontos szerepet. A napi vitamin- és ásványianyag-adagod gyorsan, egyszerűen és finoman beviheted velük, miközben különleges ízélményükkel minden alkalommal meglepnek, és megvan bennük az a bizonyos egészséges extra is. Egy shot (66 ml) fedezi a napi vitamin- és ásványianyag-szükséglet jelentős részét: tartalmazza a C-vitamin-bevitel 100%-át, mellette pedig további értékes vitaminok és nyomelemek is megtalálhatóak benne. Induljon egyszerűen és vitamindúsan a napod!

A hohes C Super Shots Immun finom támogatás az immunrendszerednek: a gyömbér és a kurkuma íze összetéveszthetetlen, az egyedi narancs-mangó páros pedig szinte táncra perdül a szádban. Így áll össze a tökéletes gyömbéres, gyümölcsös shot: nem túl erős, nem túl enyhe, éppen jó. Már egy shot, azaz 66 ml Immun tartalmazza a napi szükséglet 100%-át C-vitaminból, 75%-át D-vitaminból és 38%-át cinkből.

Ha a gyümölcsös ízek a kedvenceid, akkor a hohes C Super Shots Antioxszal kellemesen járulhatsz hozzá a sejtjeid védelméhez. A szeder, málna és eper finoman édeskés keverékével, a berkenye és a zöld matétea-kivonat lágyan fanyar ízeivel igazi különleges élményt nyújt az ízlelőbimbóidnak. Nem túl édes, nem túl fanyar: ilyen a tökéletes összhang. Egy shot (66 ml) Antiox tartalmazza a napi ajánlott mennyiség 100%-át C-vitaminból, 75%-át E-vitaminból és 15%-át szelénből.

Minden hohes C Super Shots 5 napon keresztül kísér Téged a tudatosabb életmód felé vezető úton, egy palack ugyanis 5 adagot tartalmaz. Igyál belőle naponta egy shotot, azaz 66 ml-nyi mennyiséget az egészségedért!