• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Hipp bébiételek

HiPP BIO bébiételek

 

Az ökológiai gazdálkodás területén a HiPP vállalat több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik, így a bébiételek széles választékát kínáljuk kiváló biominőségben. Claus Hipp után a fia, Stefan Hipp a HiPP BIO logón a nevével garantálja a bébiételek kiváló minőségét.  

A HiPP több, mint BIO: A biominőségen túlmenően a HiPP küldetése, hogy a fenntarthatóság elvét követve védje a környezetet és a klímát, hogy a világ a jövő generációja számára élhető és szerethető maradjon.

 

 

Megérkeztek a valaha volt leggyümölcsösebb HiPP termékek, a prémium gyümölcsök. Egyedülálló tulajdonságuk a kézzel szedett gyümölcsökben rejlik, melyeket betakarítás után frissen lefagyasztanak, majd kíméletesen feldolgoznak tiszta bio-direktpüré. Így érik el, hogy a prémium gyümölcs termékek a gyümölcsök gazdag és természetes ízével legyenek tele. Desszertként vagy müzlivel kiegészítve is lenyűgözi a legkisebb ínyenceket.