Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Henkel ProNature - Tiszta otthon, tiszta bolygó!

Henkel ProNature - Tiszta otthon, tiszta bolygó!

Fedezd fel a Henkel tisztítószereit!

 

A Henkel ProNature szortimentje immár tíz Clin, Bref, Pur és Somat márkaterméket tartalmaz. A termékek Ecolabel* tanúsítvánnyal rendelkeznek, műanyag csomagolásuk - a kupakot kivéve - újrahasznosított műanyagból készül, valamit a Clin termékek és Bref fürdőszobai tisztítószerek Social Plastic®-ot is tartalmaznak. 


*kivéve a Bref WC-frissítők

 

A Somat All in 1 ProNature egy erőteljes mosogatógép tabletta, mely felveszi a harcot a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is, edényeid csillogóan tiszták lesznek erőfeszítés nélkül!

Az EU ökocímkével igazolt fenntartható mosogatást biztosító formula 94% -ban természetes eredetű összetevőkből áll, kartoncsomagolása 100%-ban újrahasznosított papírból készült és termékünk nem tartalmaz parfümöt.

 

Somat All in 1 ProNature Gél többfunkciós gél 80% természetes eredetű összetevőkkel és 0% színezőanyagokkal és illatanyaggal, ugyanakkor továbbra is 100%-os Somat tisztítási teljesítményt biztosít* minden ciklusban.
* a Somat All in 1 Gélhez viszonyítva

Azonnal feloldódik, felszabadítva erőteljes tisztító teljesítményét, így többszörös hatást fejt ki a makacs szennyeződések ellen és a makulátlan ragyogásért!

 

WC tisztítás és frissesség környezetkímélő módon – Bref ProNature