Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
SOS Gyermekfalu

Hozzunk létre EGYÜTT egy tisztább világot!

A Henkel és a Kifli.hu most összefog, hogy együtt támogassuk az SOS Gyermekfalvakat:

A megadott* Henkel termékek eladásával termékenként 50 Ft támogatást nyújtunk az SOS Gyermekfalvak számára. A Henkel évtizedek óta vezető szerepet tölt be a fenntarthatóság területén is.  Hosszú távú fenntarthatósági törekvéseink minden egyes tevékenységünket és értékláncunk teljes egészét lefedik.

*megadott Henkel márkák: Bref, Clin, K2R, Persil, Perwoll, Pur, Silan, Somat, Tomi, Barnängen, Fa, Gliss, go2b, N.A.E., Nature Box, Palette, Schauma, Schwarzkopf, Syoss, Taft, Vademecum.

 

A promóció időtartama: 2022. augusztus 17. – szeptember 6.

 

Miért választottuk az SOS Gyermelfalvakat?

 

A Henkelnél fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, mely vállalati felelősségérzetünk megnyilvánulása. Munkatársainkkal, partnereinkkel, fogyasztóinkkal és civil szervezetekkel együtt azon dolgozunk, hogy különböző projektek által aktívan hozzájáruljunk a közösségek és társadalmunk fejlődéshez.

Az SOS Gyermekfalvak Magyarországon 400 gyereknek tudnak szerető, biztonságos otthont nyújtani nevelőszülői családokban. Családmegerősítő programukkal segítik a nehéz helyzetbe került szülőket, ezzel megelőzve a gyerekek kiemelését a családból.

Küldetésük, hogy ha értő szeretettel fordulunk a gyermekek felé, az megváltoztathatja a világot. Mindent megtesznek azért, hogy a náluk élő gyerekek érzelmi és fizikai biztonságban nőjenek fel, egészséges kapcsolataik és kötődéseik legyenek, és megszerezzék mindazt a tudást, amivel később megerősödve, magabiztosan helyt tudnak állni a felnőttek világában.

További részletek: www.sos.hu

 

Csatlakozz Te is a kampányunkhoz a megadott Henkel termékek megvásárlásával és segítsünk EGYÜTT az SOS Gyermekfalvaknak!

 

Persil 4in1 DISCS Kapszula

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy 2040-re klímapozitívvá váljunk, aktívan és elkötelezetten járuljunk hozzá a klímavédelemhez.