Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Helen Harper 2022

A Helen Harper Baby termékek anyukáknak, kisbabáknak és kisgyermekeknek készülő termékek. A választékban megtalálhatók nadrág- és bugyipelenkák, pelenkázó alátétek, melltartóbetétek, nedves kendők. Valamennyi termék a szigorú német előírásoknak megfelelően, a legmodernebb technológiákkal készül.

 

Minden anyuka arra törekszik, hogy a legjobb minőségű termékeket vásárolja meg a gyermekének, ezzel biztosítva maximális kényelmet és biztonságot neki. A Helen Harper Baby termékek valamennyi anyuka és kisbaba kényelmét szolgálják. Kiváló minőségű, biztonságos termékek, amelyek minden igényt kielégítenek.

A nadrág- és bugyipelenkák kényelmes viseletet biztosítanak és megakadályozzák a szivárgást, mindezt kedvező áron. A termékek a német előírásoknak megfelelően készülnek, bőrgyógyászati vizsgálatok mellett. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a pelenkák gyorsabb és jobb folyadékelvezetést biztosítanak és kétszer szárazabb érzetet nyújtanak, mint korábban.

A Helen Harper Baby pelenkák puha és lélegző anyagból készülnek, emellett szabad mozgást  engednek. Rugalmas betétekkel kiegészítve nyújtanak kényelmes viseletet a babapocak körül is. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, teljes mértékben bent tartják a nedvességet, így az anyukáknak nem kell aggódniuk, hogy a kisbabájuk a kifolyt pelus miatt sírna.

A Helen Harper Baby pelenkák tökéletesen magukba zárják a nedvességet, amiben az a legjobb, hogy ezzel megóvják a kisbaba bőrét a pelenkakiütéstől. Ez nagyon fontos, mert a babák bőre még puha és érzékeny.

A Helen Harper Baby melltartóbetétek puha anyagúak és védik az érzékeny bőrt a kisebesedéstől. A fehérneműhöz illeszkedő praktikus biztonsági pánttal készülnek.

A Helen Harper Baby nedves kendők különleges tisztító krémet tartalmaznak, ezzel tisztítják és nyugtatják a bőr pórusait. A kendők használhatók pelenkacsere alkalmával vagy akár kültéren is, ha gyors tisztításra van szükség.