Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Heinz

Egy eredeti, Amerikában született klasszikus márka, ami már az egész világot meghódította, ez a Heinz. 

A Heinz szószokkal minden morzsa elfogy. Már több, mint 150 éve.

 Az első Heinz ketchup 1876-ban jelent meg az amerikai vegyesboltok polcain. Az alapító és névadó, Henry James Heinz, már akkor felismerte, hogy igazán nagyszerű termékek kizárólag a legkiválóbb alapanyagokból készíthetőek. Nem is bonyolította túlzottan, hiszen az első Catsup –ahogy akkoriban hívták – mindössze öt egyszerű és természetes alapanyagból készült, amelyek közül a legfontosabb a napérlelte, édes paradicsom. A Heinz ketchupok 1934 óta egyedi nemesítésű Heinz paradicsomokból készülnek.

 1869-ben készült az első Heinz majonéz, amelyet a kor szokásaival ellentétben szép, áttetsző üvegben értékesítettek. Mindezt azért, hogy mindenki láthassa, ennél a terméknél sincs mit rejtegetni, hiszen a legkiválóbb alapanyagokból készül.

Szabad tartásból származó tojássárgája repceolajjal és ivóvízzel kikeverve, egy csepp ecettel, mustárral, egy csipet sóval és cukorral fűszerezve, sűrű és krémes. Szóval ez tényleg jó!