• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Házhoz visszük Franciaországot!

 

Lehetetlennek tűnik, hogy néhány kattintással megkóstold Franciaország tradicionális finomságait? Az Itinéraire des Saveurs márkával, amely hamisítatlan francia örökség – és amely kizárólag a Kiflin kapható –, az álmodozás valósággá válik. Mostantól 70 féle, hagyományos recept alapján készült terméket találsz a lyoni kolbásztól az Aveyron régióból származó roqueforton át az almaborral készült bretoni pástétomig. Ezen válogatás zöme olyan európai szinten elismert minősítésekkel rendelkezik, amelyek garantálják a hagyományos eredetet és a magas minőséget. És szeretnénk, ha tudnád, hogy mindezért nem kell egy vagyont elköltened, mivel ezek csúcstermékek csúcs áron!

Mit nem hagyhatsz ki?

 

Szakértőink 6 olyan terméket választottak ki különböző kategóriákból, amelyeket egyszerűen muszáj megkóstolnod. De ne aggódj, van még jóval több ajánlatunk számodra, csak görgess lejjebb!

Gasztrotúra a tejtermékek birodalmában