Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Készülj a kacagtató ijesztgetésre és a szörnyen ínycsiklandó édességekre! Nálunk mindent megtalálsz egy borzasztóan ütős Halloween-partyhoz – sőt, vannak olyan Marks & Spencer különlegességeink, amelyeket csak nálunk szerezhetsz be az országban! A tökök, exkluzív nyalánkságok, vendégcsalogató harapnivalók és misztikus italok garantáltan feldobják a kísérteties hangulatot, de nem csak a vendégeiddel törődhetsz a segítségünkkel, hanem a lakásod dekorációival is. Sőt, ha olyan ételeket készítenél, amelyektől mindenki libabőrös lesz, mutatunk pár tematikus Kifli Séf receptet, ahol egy-egy kattintással mindent beszerezhetsz!

A faragatlanság nem jó... 

...úgyhogy tessék idén is tököt faragni! Igazán szórakoztató kézműves foglalatosság, egyáltalán nem csak gyerekeknek. Engedd szabadjára az ötleteidet és készíts valami igazán egyedit - esténként pedig tegyél bele fényforrást és élvezd az őszi hangulatfényt! De ha nem farigcsálnál, bűbájos mini tökökkel is díszítheted az otthonodat.

Hé, ezek tök finomak! 

Nem csak dekorációnak valók ám a tökök, hanem ennivalónak is. És hogy ezt bizonyítsuk, ínycsiklandóan édes tökfajtákat mutatunk neked, sőt, szuper KifliSéf recepteket is a felhasználásukhoz. Fogadjunk, hogy tudunk neked új íz-dimenziókat mutatni, csak merj tökösen bánni velük!