• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Halloween ajánlat

Az ijesztően szórakoztató Halloween kiváló alkalom a frusztrációink és félelmeink feloldására, bármilyen életkorban. Egyre szélesebb körben hódít az október 31-én tartandó, eredetileg angolszász ünnep (amely nem összekeverendő a november 1-jei mindenszentek ünnepével, sem a november 2-ai a halottak napjával). Vicsorgóra faragott töklámpások, csokit gyűjtő és csínytevésekre ácsingózó jelmezes gyerekek, valamint pókok, boszorkányok és szellemek lepik el ilyenkor a várost – az önfeledt készülődésben pedig a Kifli lesz a legnagyobb cinkostársad.

Felkészítünk a közelgő ünnepekre

Nem fogsz ráfaragni, ha tőlünk rendelsz halloweeni dekor-tököt, viszont faraghatsz bele valami kreatívat. Ha pedig szeretnél méltón megemlékezni szeretteidről, szerezz be pár hagyományos mécsest.

Kifli-tipp