Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Hallakoma

A magyar lakosság halfogyasztása látványosan elmarad az európai átlagtól, holott számos élettani előnnyel jár. A halak tele vannak a szervezetünk számára nélkülözhetetlen omega-3, -6 és -9 zsírsavakkal és vitaminokkal, ráadásul elsőrangú fehérjeforrások. Legalább heti kétszer javasolt a táplálkozási szakemberek szerint halat fogyasztani, ami nem lesz nagy erőfeszítés a Kifli ínycsiklandó kínálatával.

Saját ajánlatunk az öko-tudatosság jegyében

 

Ismerd meg a csak nálunk kapható Fjoru fenntartható halászatból származó termékeit, amelyeket a kifogástól számítva akár két napon belül kiszállítunk neked. Ezek a finomságok ASC, MSC, és BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek. A mozaikszavak azt takarják, hogy az adott termék olyan akvakultúrából származik, amely az ASC felelősségteljes tenyésztésre vonatkozó normái szerinti, független tanúsítvánnyal rendelkezik. Valamint a leendő ebéded vagy vacsorád olyan halászatból érkezik, amely a független MSC szabvány minősítése szerint egy megfelelően gazdálkodó, fenntartható halászat.

Az édesvízi minden kívánságunkat teljesíti