A magyar lakosság halfogyasztása látványosan elmarad az európai átlagtól, holott számos élettani előnnyel jár. A halak tele vannak a szervezetünk számára nélkülözhetetlen omega-3, -6 és -9 zsírsavakkal és vitaminokkal, ráadásul elsőrangú fehérjeforrások. Legalább heti kétszer javasolt a táplálkozási szakemberek szerint halat fogyasztani, ami nem lesz nagy erőfeszítés a Kifli ínycsiklandó kínálatával.
Saját ajánlatunk az öko-tudatosság jegyében
Ismerd meg a csak nálunk kapható Fjoru fenntartható halászatból származó termékeit, amelyeket a kifogástól számítva akár két napon belül kiszállítunk neked. Ezek a finomságok ASC, MSC, és BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek. A mozaikszavak azt takarják, hogy az adott termék olyan akvakultúrából származik, amely az ASC felelősségteljes tenyésztésre vonatkozó normái szerinti, független tanúsítvánnyal rendelkezik. Valamint a leendő ebéded vagy vacsorád olyan halászatból érkezik, amely a független MSC szabvány minősítése szerint egy megfelelően gazdálkodó, fenntartható halászat.