• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A grillezésről keveseknek ugrik be elsőre a hal, pedig jól teszed, ha beúsztatsz a rácsra néhány pikkelyes ínyencséget is a húsok, sajtok és zöldségek mellé. A halak gazdag forrásai az Omega-3 zsírsavaknak, amelyek segítenek csökkenteni a szívbetegségek kockázatát, javítják az agy működését, továbbá jó forrásai a fehérjének, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, beleértve a D-vitamint és a jódot is. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető finomságok, amelyek diétás étrendben is megállják a helyüket. És ha ez még nem lenne elég: elképesztően jóízűek, és minden halfajta egy másik univerzum. Próbáld végig a vizek kincseit a tűzön is!

A sós és édes vizek összes valamirevaló ínyencségét megtalálod nálunk – méghozzá meglepően frissen és minőség-garanciával, hiszen tudjuk, hogy a hal kényes téma. Válogasd össze a kedvenceidet, és próbálj ki valami új, izgalmas ízvilágot is!

Ahol annyi remek húsféle és húskészítmény van, mint a mi virtuális hentespultunkban, ott erős késztetést fogsz érezni, hogy válassz valami ínycsiklandó sztárfogást a halakon felül. Ki bír például ellenállni egy szaftos grillkolbásznak, némi mustárba tunkolva? Na ugye.